Güncel Paylaşım Platformu

Hoşgeldin, Misafir l Mesaj Adetin, 0

AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
TurkFox
Administrator
Administrator

Karizma Puanı: 402698

MesajKonu: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat   Paz Tem. 18, 2010 8:16 pm

* Tüm Sunucu Dosyaları Tek Tek Yapılandırılmıştır.(Evt/Log/Map Yapısı Vardır.)

* USKO(15xx/17xx/18xx) Moradon/Luferson ve El Morad Castle Kullanılan Clientlerde Her İki Irkın İlk 5 Clanın Bayrağı Otomatik Olarak Dalgalanmaktadır.

* GameServer(Ebenezer) / KillSwitch,Stackoverfloo,255 Stat Bug,Merchant Hack,Authority Hack,Takı Bug vb. Buglar Düzeltilmiştir.

* A/B/C Trade Dupesi Düzeltilmiştir.

* Oyuncu NP Sembolleri ve Clan Sembolleri Otomatik Olarak Güncellenmektedir.

* Tamamiyle Yeni Login Server(Patch v.b. Problem Yoktur Yeniden Yazılmıştır).

* Yeni Login Serverda MAIN_LOGIN (@IPAddress varchar(15)) Eklenmiştir.

* AIServer Kapatılınca Askıda Kalmaz Kapanır.

* Ardream/Ronark Land Base ve Ronark Land'da %100 USKO Olarak Çalışmaktadır, Warp Gate den Giriş Yapılabilmektedir.

* Reload_EVT, NOTICEALL ve TP_ALL Komutu Mevcuttur.

* Premium Barın Altındaki Kutucuklar Çoğaltılabilir ve İçerikleri Doldurulabilir.

* Ek Server Dosyası Kesinlikle Gerektirmez GameServer(Ebenezer) Üzerinden Ayarlar Butonu İle Tüm Ayarları Yapabilirsiniz. (Örnek : PVP Zonelerde Gelen ve Giden NP leri Ayarlayabilme, Giriş Çıkış Levellerini Belirleyebilme, PUS Adresi ni Değiştirebilme, Oyun Level Sınırını Belirleyebilme v.b. Seçenekleri Düzenleme Olanağı)

* Gameserver(Ebenezer)'de Live Chat sistemi Anlık Oyunda Konuşulanları İzleme Olanağı ve Online Listesinden Oyuncu Arama ve Mevcut Oyuncunun Kullandığı Programları Görebilme, Kapatabilme ve Dilenirse silebilme Şansının Yanı Sıra Ban,DC ve KILL İmkanı.

* Ardream / Ronark Land Base ve Ronark Land Monument Eklendi. ( Monumenti Kesilen Bölgede Kesen Kişinin Adı Geçer ve Kesen Kişinin IRK'ı +15 NP Fazla NP Alır / Taki Diğer IRK Monumenti Kesene Kadar [Monumentler Kesen IRK'a Dost Olur] ) - Monumentler Kesildiğinde Geçen Yazı "GameServer Üzerindeki Ayarlar Butonundan" Ayarlanabilme Olanağı.

* Yapay Zeka Geliştirildi, Ardream ve Ronark Land Base'de Monsterler Siz Atak Yapmadan Karşılık Vermemektedir.

* DeathLoglar da Artık Eğer Kesen veya Kesilen Oyuncu Party İçinde ise Party Üyeleride [PartyMember1|PartyMember2] Şeklinde Oyunucuların Yanında yazmaktadır, Böylelikle Gerçek NPT Yapılan Kişi Kolayca Saptanabilmektedir.

* TBL Koruma Sistemi İle Korumak İstediğiniz TBL Dosyalarını Koruyabilirsiniz.

* WallHack/SpeedHack/Seri Skill v.b. KOXP'lar Çalışmamaktadır, Özel Şifreleme İle Veriler Gönderilmektedir.

* .NET Framework v.b. Ek Yazılım Gerektirmez / Tüm İşletim Sistemlerinde Çalışmaktadır / WinXP / WinVista / Win7

Dosyalar tarafımca uplanmıştır,
NANGuard\NANUpdate.exe içersinde IP yazılı onu değiştirmeniz gerekiyor

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

(Rar pass: 31QWcE3$1>^#+<x )

Download Part2 (Ebenezer)

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

File Upload - File Sharing Service

(Rar pass: x!23V#>'^+1Sx31 )
sadece, Decrypt edilmis unpack hali var bende ama onu vermiyorum..

* Daha Buna Benzer Bir Sürü Yenilik...
Kullanıcı profilini gör http://ko-destek.ace.st
Nero
Yeni Başladım :)

Karizma Puanı: 673

MesajKonu: Geri: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat   Paz Tem. 18, 2010 8:19 pm

eyw sağol
Kullanıcı profilini gör
dRuLL-Tr
Forumcu ;)
Forumcu ;)

Karizma Puanı: 809

MesajKonu: Geri: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat   Salı Tem. 20, 2010 5:59 pm

bencede gerekli teşekkürler..
Kullanıcı profilini gör
fxl1992

Karizma Puanı: 639

MesajKonu: Geri: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat   C.tesi Ağus. 21, 2010 10:57 pm

saol
Kullanıcı profilini gör
Orjinal Ko-Destek.Ace.St

Karizma Puanı: 481

MesajKonu: Geri: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat   Çarş. Şub. 16, 2011 5:44 pm

saolll
Kullanıcı profilini gör
lermis

Karizma Puanı: 442

MesajKonu: Geri: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat   Cuma Mart 11, 2011 3:57 am

linkler uçmuş
Kullanıcı profilini gör

KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Anti Cheati Nasıl Düzenleyebilirim ?
» (GmKarus Yetkileri , Yetkisi OLmadıgı Özellikler..)
» cheat engine 5.3
» FIFA Superstars Cheat Engine !!! TiKLa & inDiR !!!
» Düello Sistemi