TurkFox

Mesaj Sayısı: 748 Karizma Puanı: 402698 Kayıt tarihi: 13/12/09 Yaş: 23 Nerden: Ankara
 | Konu: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat Paz Tem. 18, 2010 8:16 pm | |
| * Tüm Sunucu Dosyaları Tek Tek Yapılandırılmıştır.(Evt/Log/Map Yapısı Vardır.)
* USKO(15xx/17xx/18xx) Moradon/Luferson ve El Morad Castle Kullanılan Clientlerde Her İki Irkın İlk 5 Clanın Bayrağı Otomatik Olarak Dalgalanmaktadır.
* GameServer(Ebenezer) / KillSwitch,Stackoverfloo,255 Stat Bug,Merchant Hack,Authority Hack,Takı Bug vb. Buglar Düzeltilmiştir.
* A/B/C Trade Dupesi Düzeltilmiştir.
* Oyuncu NP Sembolleri ve Clan Sembolleri Otomatik Olarak Güncellenmektedir.
* Tamamiyle Yeni Login Server(Patch v.b. Problem Yoktur Yeniden Yazılmıştır).
* Yeni Login Serverda MAIN_LOGIN (@IPAddress varchar(15)) Eklenmiştir.
* AIServer Kapatılınca Askıda Kalmaz Kapanır.
* Ardream/Ronark Land Base ve Ronark Land'da %100 USKO Olarak Çalışmaktadır, Warp Gate den Giriş Yapılabilmektedir.
* Reload_EVT, NOTICEALL ve TP_ALL Komutu Mevcuttur.
* Premium Barın Altındaki Kutucuklar Çoğaltılabilir ve İçerikleri Doldurulabilir.
* Ek Server Dosyası Kesinlikle Gerektirmez GameServer(Ebenezer) Üzerinden Ayarlar Butonu İle Tüm Ayarları Yapabilirsiniz. (Örnek : PVP Zonelerde Gelen ve Giden NP leri Ayarlayabilme, Giriş Çıkış Levellerini Belirleyebilme, PUS Adresi ni Değiştirebilme, Oyun Level Sınırını Belirleyebilme v.b. Seçenekleri Düzenleme Olanağı)
* Gameserver(Ebenezer)'de Live Chat sistemi Anlık Oyunda Konuşulanları İzleme Olanağı ve Online Listesinden Oyuncu Arama ve Mevcut Oyuncunun Kullandığı Programları Görebilme, Kapatabilme ve Dilenirse silebilme Şansının Yanı Sıra Ban,DC ve KILL İmkanı.
* Ardream / Ronark Land Base ve Ronark Land Monument Eklendi. ( Monumenti Kesilen Bölgede Kesen Kişinin Adı Geçer ve Kesen Kişinin IRK'ı +15 NP Fazla NP Alır / Taki Diğer IRK Monumenti Kesene Kadar [Monumentler Kesen IRK'a Dost Olur] ) - Monumentler Kesildiğinde Geçen Yazı "GameServer Üzerindeki Ayarlar Butonundan" Ayarlanabilme Olanağı.
* Yapay Zeka Geliştirildi, Ardream ve Ronark Land Base'de Monsterler Siz Atak Yapmadan Karşılık Vermemektedir.
* DeathLoglar da Artık Eğer Kesen veya Kesilen Oyuncu Party İçinde ise Party Üyeleride [PartyMember1|PartyMember2] Şeklinde Oyunucuların Yanında yazmaktadır, Böylelikle Gerçek NPT Yapılan Kişi Kolayca Saptanabilmektedir.
* TBL Koruma Sistemi İle Korumak İstediğiniz TBL Dosyalarını Koruyabilirsiniz.
* WallHack/SpeedHack/Seri Skill v.b. KOXP'lar Çalışmamaktadır, Özel Şifreleme İle Veriler Gönderilmektedir.
* .NET Framework v.b. Ek Yazılım Gerektirmez / Tüm İşletim Sistemlerinde Çalışmaktadır / WinXP / WinVista / Win7
Dosyalar tarafımca uplanmıştır, NANGuard\NANUpdate.exe içersinde IP yazılı onu değiştirmeniz gerekiyor
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
(Rar pass: 31QWcE3$1>^#+<x )
Download Part2 (Ebenezer)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
File Upload - File Sharing Service
(Rar pass: x!23V#>'^+1Sx31 ) sadece, Decrypt edilmis unpack hali var bende ama onu vermiyorum..
* Daha Buna Benzer Bir Sürü Yenilik... |
|
Nero Yeni Başladım :)

| Konu: Geri: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat Paz Tem. 18, 2010 8:19 pm | |
| |
|
dRuLL-Tr Forumcu ;)

Mesaj Sayısı: 44 Karizma Puanı: 809 Kayıt tarihi: 18/04/10 Nerden: SaMSuN MeRkez
 | Konu: Geri: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat Salı Tem. 20, 2010 5:59 pm | |
| bencede gerekli teşekkürler.. |
|
fxl1992 Yeni Başladım :)

| Konu: Geri: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat C.tesi Ağus. 21, 2010 10:57 pm | |
| |
|
Orjinal Ko-Destek.Ace.St Yeni Başladım :)

| Konu: Geri: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat Çarş. Şub. 16, 2011 5:44 pm | |
| |
|
lermis Yeni Başladım :)

| Konu: Geri: KOGuard Oyun Güvenlik Sistemi (v1351) Yeni Özellikler Ekli - Lisanssız Anti-Cheat Cuma Mart 11, 2011 3:57 am | |
| |
|